Μενού
Your Cart

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση θεωρούμε ότι συμφωνείτε μ' αυτό.

Fixate Gel Pads

Κωδικός: fi001
Περιγραφή ΠροϊόντοςΗ κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα στρογγυλό διαφανές Gel PadΤα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα Gel Pad, καλύπτοντας..
7.90€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
Κωδικός: fi002
Περιγραφή ΠροϊόντοςΤακτοποιήστε τις σημειώσεις σας με τα Fix-its Κατάλληλο για χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 10 μικρά διάφανα Fixate Gel Pads Fix-it Τα FIXATE Gel Pad είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είν..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Κωδικός: fi03
Περιγραφή ΠροϊόντοςΗ κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα στρογγυλό και ένα τρίγωνο Gel Pad μαύρου χρώματοςΤα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα G..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Κωδικός: fi004
Περιγραφή ΠροϊόντοςΗ κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 λωρίδες Gel Pad μαύρου χρώματοςΤα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα Gel Pad, καλύπτον..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)